Sager mod kommunen

Hos Socialretsadvokaterne er vi eksperter i af føre sager mod kommunen og har repræsenteret hundredvis af borgere, som har haft udfordringer med systemet.

Vi repræsenterer blandt andet privatpersoner i forbindelse med partsbemærkninger, klager over kommunens afgørelser, klager i Ankestyrelsen samt sager for domstolene, hvor det er nødvendigt at lægge sag an mod kommunen.

Vi fører blandt andet sager inden for hele servicelovens og aktivlovens område, og har blot for at nævne få eksempler dedikeret arbejdet med følgende områder, som man kan læse nærmere om ved at klikke på beskrivelsen:

Udtalelser fra vores klienter

“ Udfaldet blev at vores dreng undgik kraftige indgreb, og idag er velplaceret på et bosted. Thomas er ikke tilfreds med middelmådige løsninger og kæmper med liv og sjæl for din sag, hvilket har været altafgørende for os som familie.

NEVIM

“ Kort fortalt ændrede kommunen deres første beslutning om fratagelsen af kontaktpersonerne meget kort tid efter de havde modtaget en super professionel klage på hele 6 sider fra Thomas` hånd.

FAMILIEN BRANDSTRUP

Kom i kontakt med os

Har du en sag, som du har brug for topspecialiseret hjælp til,
så kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Book eN TELEFONSAMTALE

At vælge den rette advokat er en tillidssag. Vi er eksperter i socialretlige sager.

Kontakt os få en uforpligtende samtale over telefonen for at drøfte nærmere, hvordan vi kan hjælpe dig.